Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer

Accountmanager Bedrijven
T: (0229) 548476
E:
Zoek je, als ondernemer de weg binnen de gemeente Koggenland? Wil je een bedrijf starten of uitbreiden? Of heb je  interesse om je te vestigen binnen de gemeente Koggenland? Neem dan contact op met onze accountmanager Bedrijven.

Rosanne Groot is als accountmanager is de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer (0229) 548476 of per e-mail r.groot@koggenland.nl.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Bijzonder uitstel van betaling belastingen kan eindelijk online aangevraagd worden

Onder de noemer leuker kunnen we het niet maken, maar wel makkelijker, heeft de Belastingdienst ervoor gezorgd dat ondernemers nu toch 'online' bijzonder uitstel aan kunnen vragen vanwege de coronacrisis.

Noodmaatregelen verlengd: scholen en horeca blijven dicht tot 28 april

Scholen, kinderopvangcentra en horecagelegenheden blijven tot en met 28 april gesloten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Ook moeten mensen tot die tijd zoveel mogelijk thuiswerken, minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren en niet met meer dan twee anderen samenkomen in de openbare ruimte. Dat heeft het kabinet gister na het crisisoverleg bekendgemaakt.

 

Lees meer