Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer

Accountmanager Bedrijven
T: (0229) 548476
E:
Zoek je, als ondernemer de weg binnen de gemeente Koggenland? Wil je een bedrijf starten of uitbreiden? Of heb je  interesse om je te vestigen binnen de gemeente Koggenland? Neem dan contact op met onze accountmanager Bedrijven.

Rosanne Groot is als accountmanager is de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer (0229) 548476 of per e-mail r.groot@koggenland.nl.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Bedrijven kunnen maand langer beroep doen op corona noodpakket

Het kabinet heeft een aantal aanpassingen aan het nieuwe steunpakket voor bedrijven tijdens de coronacrisis toegezegd. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken komt werknemers tegemoet door de vakbonden meer te betrekken en bedrijven krijgen een hogere maximumvergoeding voor de vaste lasten.

Noodloket voor ondernemers lijkt geld over te houden

Het 'noodloket' waar ondernemers die hun deuren (deels) moesten sluiten vanwege de coronamaatregelen eenmalig 4000 euro kunnen ophalen, lijkt behoorlijk wat geld over te gaan houden. Met nog een maand te gaan hebben iets minder dan 200.000 ondernemers gebruik gemaakt van de regeling.

Lees meer