Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer

Accountmanager Bedrijven
T: (0229) 548476
E:
Zoek je, als ondernemer de weg binnen de gemeente Koggenland? Wil je een bedrijf starten of uitbreiden? Of heb je  interesse om je te vestigen binnen de gemeente Koggenland? Neem dan contact op met onze accountmanager Bedrijven.

Rosanne Groot is als accountmanager is de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer (0229) 548476 of per e-mail r.groot@koggenland.nl.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

Welk jong Noord-Hollands bedrijf wordt De Belofte van 2020?

Dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – heeft er een nieuwe prijs bij: De Belofte. De prijs kan worden gewonnen door jonge Noord-Hollandse bedrijven die zich positief onderscheiden op het gebied van groei, medewerkerstevredenheid, regionale betrokkenheid, innovatie, duurzaamheid en/of strategie. De Belofte is een initiatief van OVNH hoofdsponsor provincie Noord-Holland en wordt  voor het eerst  uitgereikt op 20 mei 2020.

Nederland telt ruim 1,3 miljoen zzp'ers: sterkste groei in zakelijke dienstverlening

Het aantal mensen dat voornamelijk hun inkomen als zelfstandige verdient is in de periode 2007-2018 gegroeid met 260.000. Nederland telt momenteel ruim 1,3 miljoen zelfstandigen zonder personeel. . Vooral in de sectoren zakelijke dienstverlening en zorg nam het aantal zelfstandigen toe.

Lees meer