Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Het centrale aanspreekpunt voor jou als ondernemer

Accountmanager Bedrijven
T: (0229) 548476
E:
Zoek je, als ondernemer de weg binnen de gemeente Koggenland? Wil je een bedrijf starten of uitbreiden? Of heb je  interesse om je te vestigen binnen de gemeente Koggenland? Neem dan contact op met onze accountmanager Bedrijven.

Rosanne Groot is als accountmanager is de verbindende schakel tussen bedrijven en gemeentelijke afdelingen. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer (0229) 548476 of per e-mail r.groot@koggenland.nl.

agenda

Data ophalen ...

Nieuws

De belangrijkste highlights prinsjesdag 2020

Het kabinet heeft ons uit monde van koning Willem Alexander op de hoogte gebracht van de belangrijkste wijzigingen voor jou als (startende) ondernemer. Hieronder lees je een overzicht m.b.t. de belangrijkste wijzigingen.

Coronasteun voor zzp'ers blijft, maar wel met vermogenstoets

Er komt een nieuw steunpakket van het kabinet voor bedrijven en zelfstandigen die door de coronacrisis in zwaar weer zitten. Volgens Haagse bronnen wordt de steunregeling voor zzp'ers ('Tozo') verlengd, maar gaat daar behalve een partnertoets ook een vermogenstoets gelden: dat betekent dat zzp'ers niet in aanmerking komen voor steun als ze meer dan een bepaald bedrag aan eigen geld hebben.

Lees meer